Des de 1920 estem al servei dels nostres clients.

Fundada per N´Antonio Olivares Izquierdo, a la Barcelona de principis del segle XX, avui seguim innovant i estem en disposició de donar-li serveis de màxima qualitat en Administració i Gestió de patrimonis a Barcelona

  • 1940

  • El Despatx es fundà a Barcelona com a Corredoria Comercial i Agent de Cobrament de Crèdits morosos. Dóna el seus serveis a particulars i a empreses. La seu inicial es trobava al carrer Diputació. Poc després va traslladar-se a una amplia oficina situada al carrer Mallorca tocant al Passeig de Gràcia.

  • 1960

  • En aquesta época s´inicia l´assessorament a Comunitats de veïns i Cooperatives de propietaris, i es fan les primeres reunions que serán l´embrió de les actuals. Comunitats de Propietaris, sota l´empar de la Ley de Propiedad Horizontal de 1968. També en aquesta época el despatx obre una filial a Cornellà de Llobregat, que es dedica principalment a la prestació de serveis de Gestoría Administrativa i Escola d´Automobilistes. També es fa popular la prestació de serveis fiscals als treballadors de SEAT i a la resta de població en general.

  • 1992

  • 1992, un any important per a Barcelona. El Despatx es trasllada del carrer de Muntaner a Rambla de Catalunya, moment en que s´està gestionant una amplia cartera de comunitats de propietaris i milers de m2 arrendats. Actualment comptem amb una base de clients que representa aproximadament el 2% de la població de Barcelona. De 1992 ençà el Despatx es converteix en el que és avui: una empresa de serveis immobiliaris integrals. I aquesta historia és gràcies a vostè, el nostre client.

Defensa i administració de la Propietat immobiliaria

A Olivares fa quasi un segle que defensem la Propietat a Barcelona i Àrea Metropolitana.

DESPATX OLIVARES dóna serveis d´Administració de Finques i ho fa amb professionalitat i un alt compromís amb el Client, en defensa dels seus interessos i amb tota seguretat jurídica.

Una gran companyía, una gran seu

En la nostra constant voluntat de superar-nos i poder dispensar una bona atenció i un millor servei als nostres clients, hem situat la nostra nova seu social en un local de planta baixa, amb una superficie de 450 m2 i havent confiat el seu disseny i remodelació als arquitectes srs. Shuichi Kobari i Takayuki Ohara de l´equip de Toyo Ito Associates Archtects on tot està pensat per aconseguir els trets objectius primordials de la nostra empresa.